(Dutch) Wij worden politiek, economisch, medisch en technologisch vermorzeld door de “Grote Reset” van de Elite

ORIGINAL LANGUAGES, 24 Apr 2023

Robert J. Burrowes | The Love Factory - TRANSCEND Media Service

Waarom? Hoe vechten we effectief terug?

Sinds het begin van de menselijke beschaving, 5000 jaar geleden, zijn gewone mensen zoals u en ik verwikkeld in een eindeloze strijd tegen de pogingen van elites, lokaal, nationaal, internationaal of wereldwijd, om volledige controle over ons en de middelen om ons heen te krijgen.

18 Apr 2023 – En al 5.000 jaar lang zijn we erin geslaagd, met enkele overwinningen en een groot aantal verliezen het ergste af te wenden.

Uiteindelijk lanceerde het World Economic Forum in januari 2020 zijn “Grote Reset”: De laatste aanval in de lange oorlog van de Elite tegen de mensheid en de natuur zelf.

Nu het drie jaar geleden is dat deze laatste strijd werd gelanceerd, is het de moeite waard om de voortgang van ons verzet te evalueren.

Is ons verzet effectief? Slagen we erin?

Helaas, zoals elke serieuze evaluatie duidelijk maakt, worden we vermorzeld. Ik zal uitleggen waarom.

[Hoewel ze niet in dit artikel worden behandeld, wil ik de reeks andere diepgaande bedreigingen erkennen die een ernstig risico vormen voor elke menswaardige toekomst, met name de dreiging van een kernoorlog, die aantoonbaar groter is dan ooit tevoren in de menselijke geschiedenis].

Evaluatie van de vooruitgang

Elke strategie om een dergelijk conflict op te lossen moet beginnen met een degelijke analyse van wat er gebeurt:

Wie is de drijvende kracht (wat de vraag “Wie heeft er baat bij?” beantwoordt) Wat zijn ze van plan? Waarom doen ze het? En hoe?

Pas als deze vragen duidelijk zijn beantwoord, is het mogelijk een strategie te ontwikkelen die opgewassen is tegen de dreiging.

Dus wie doet wat?

Wat ons de afgelopen drie jaar ook is verteld door organisaties als de Wereldgezondheidsorganisatie, nationale regeringen en de bedrijfsmedia, uit het meest vluchtige onderzoek blijkt dat het World Economic Forum achter de schermen de reactie van regeringen op de dreiging die zou uitgaan van een “pathogeen virus” met de naam SARS-CoV-2 effectief heeft gestuurd.

Elk serieus onderzoek zal echter uitwijzen dat zelfs het World Economic Forum gewoon een andere “dekmantel” is voor machtigere individuen en hun organisaties, die ik “de mondiale elite” noem.

– zie ‘Historical Analysis of the Global Elite: Ransacking the World Economy Until “You’ll Own Nothing.”’

– en dat er nooit zoiets als een “pathogeen virus” is geïsoleerd, ook niet in het geval van SARS-CoV-2. Zie bijvoorbeeld de uitputtende pogingen van Christine Massey om ergens in de wereld een gezondheids- of wetenschappelijke instelling te vinden die het “virus” heeft geïsoleerd: “211 gezondheids-/wetenschappelijke instellingen over de hele wereld slaagden er überhaupt niet in om ook maar 1 verslag van “SARS-COV-2″-zuivering te noemen, door wie dan ook, waar dan ook, ooit”.

En als u andere verslagen zorgvuldig wilt bekijken of lezen waarin wordt uitgelegd waarom er nooit een “pathogeen virus” is geïsoleerd, is hier een symbolisch voorbeeld van de uitgebreide documentatie over dit punt:

‘Dismantling the Virus Theory – The “measles virus” as an example’,

What Really Makes You Ill? Why everything you thought you knew about disease is wrong,

‘ZERO Evidence that COVID Fulfills Koch’s 4 Germ Theory Postulates – Dr. Andrew Kaufman & Sayer Ji’,

‘COVID-19: The virus does not exist – it is confirmed!’ en

‘Statement On Virus Isolation (SOVI)’.

Parallel aan de monumentale inspanningen om ons ervan te overtuigen dat wij onder een enorme medische bedreiging leven en ons moeten onderwerpen aan een zware reeks beperkingen van onze vrijheid, waaronder meervoudige injecties met een genveranderend biowapen, is er veel gaande dat opzettelijk aan het zicht van het publiek wordt onttrokken.

Maar hoewel informatie over dit programma gemakkelijk beschikbaar is voor degenen die het onderzoeken – zie bijvoorbeeld de “Great Reset” van het World Economic Forum – is de realiteit dat weinig mensen het hebben onderzocht omdat ze werden geterroriseerd om het dekmantelverhaal te geloven: Hun leven werd bedreigd door een “virus”.

Maar als we tijd besteden aan het onderzoeken van het materiaal op de website van het World Economic Forum’s “Great Reset” en aan het lezen van de kritiek daarop van goed geïnformeerde onderzoekers, is het niet moeilijk te ontdekken dat het WEF nu namens de Mondiale Elite de lang geplande veranderingen van de Elite op 200 gebieden van het menselijk leven doorvoert.

Om kort in te gaan op slechts één reeks veranderingen die als onderdeel van dit programma worden opgelegd, denk aan het vooruitzicht van onze technologische gevangenschap als transhumane slaven in “slimme steden”.

Wat betekent dit?

In wezen: de Elite bouwt in hoog tempo een complete technocratie op, gebaseerd op bewakings- en controletechnologieën.

Deze technologieën omvatten (naast vele andere) 5G, 6G, het internet der dingen (dat verbonden zal zijn met kunstmatige intelligentie [AI] programma’s die toezicht houden op het netwerk van “slimme” apparaten die u misleid werd om in uw lichaam te implanteren en in uw huis te installeren),

geofencing (die u technologisch zal beperken tot vijf kilometer van uw woonplaats),

slimme straatpalen en lichten (die gegevens verzamelen via gezichtsherkenningscamera’s en omgevingssensoren, digitale bewegwijzering weergeven en luidsprekers gebruiken om de directe bevolking te instrueren hoe ze zich moeten gedragen), digitale identiteit (die zal worden gebruikt om uw toegang tot “goedgekeurde” activiteiten te controleren),

digitale valuta van de centrale bank (die zal worden gebruikt om te controleren wat u kunt kopen,

hoeveel ervan en waar),

bewakings- en (3D-)gezichtsherkenningscamera’s in alle openbare ruimten (om uw bewegingen te volgen en uw toegang te controleren), kentekenplaatlezers, noodschakelaars voor voertuigen, drones (gebruikt als luchtpolitie), robots (ook als “optie voor dodelijk geweld”) en autonome en elektromagnetische wapens. Bovendien zullen transhumane slaven complementaire “werknemers” worden in een steeds meer gerobotiseerde beroepsbevolking.

Nogmaals, deze technologieën zullen worden gebruikt om elke beweging van u te controleren en uw gedrag volledig te beheersen, onder meer door gebruik te maken van het volkomen getransformeerde model van AI-politie door drones en robots gewapend met elektromagnetische wapens, zoals zojuist is aangestipt.

Mocht het nog niet duidelijk zijn, deze door de Elite gecontroleerde technocratische gevangenis zal de menselijke identiteit, de menselijke waardigheid, de menselijke wil, de menselijke privacy en de menselijke vrijheid ondermijnen.

Alles wat het menselijk leven de moeite waard maakt, zal u worden ontnomen.

Waarom doet de Elite dit?

In het kort, met behulp van verschillende middelen, is dit programma gebaseerd op een vermindering van een aanzienlijk deel van de menselijke bevolking, zoals nu gebeurt, het opsluiten van degenen die in leven blijven als transhumane slaven in technocratische “slimme steden”, het voor altijd omsluiten van het gemeengoed en het leveren van alle resterende rijkdom in handen van de Elite.

Vandaar, volgens het WEF, dat tegen 2030 “You’ll Own Nothing. En je zult gelukkig zijn.

Zie ‘3.5 BILLION could be injured or killed by the jab. Are YOU ready?’,

‘Killing Off Humanity: How The Global Elite Is Using Eugenics And Transhumanism To Shape Our Future’,

‘Beware the Transhumanists: How “Being Human” Is Being Re-Engineered by the Elite’s Coup’ en ‘8 predictions for the world in 2030’.

3.5 BILLION could be injured or killed by the jab. Are YOU ready? —Dr. David Martin interview

En hoe voert de Elite dit gruwelijke programma uit?

Terwijl de bovenstaande korte bespreking de verantwoordelijkheid van de Wereldwijde Elite benadrukt voor het plannen van dit programma en het vervolgens laten uitvoeren via agenten van de Elite, waaronder het World Economic Forum, relevante internationale organisaties zoals de WHO, nationale regeringen, farmaceutische bedrijven en nationale medische verenigingen, is er al lang een cruciale rol weggelegd voor onderwijssystemen, de corporate entertainmentindustrie en de corporate media om ervoor te zorgen dat wat de meeste mensen als “kennis” beschouwen en wat de meeste mensen geloven dat “waar” is, altijd consistent is met het door de Elite gepropageerde narratief.

Zie bijvoorbeeld ‘Do We Want School or Education?’ en Propaganda.

In de huidige context hebben overheidsmediakanalen en de meeste bedrijfskranten, televisie- en radionieuwsprogramma’s en social mediagiganten het door de Elite gestuurde narratief sterk bevorderd en routinematig degenen gecensureerd die de waarheid vertellen door het programma van de Elite aan de kaak te stellen.

Zie ‘WHO Labels Unvaccinated People a “Major Killing Force Globally”’ and ‘Propaganda Perpetuates the Pandemic and Censorship’.

Hoewel sommige mensen zich verzetten tegen de strenge beperkingen van de menselijke vrijheid, begrepen slechts weinigen van hen de werkelijke dreiging waarmee we werden geconfronteerd door het eliteplan dat schuilging achter de narratieven “virus”/”vaccin”. Bijgevolg was het meeste verzet gericht op de verkeerde mensen, met ondoeltreffende middelen en met een verwaarloosbaar begrip van wat er gaande is.

Daarom zitten we nu drie jaar in deze crisis die ingrijpende veranderingen in de menselijke samenleving in petto heeft, waaronder de dood van miljarden mensen en de transhumane onderwerping van vrijwel iedereen die nog in leven is, met slechts verwaarloosbare vooruitgang in het verzet tegen dit lang geplande en geraffineerde programma van de Elite.

Ik zal dit nader toelichten.

Wij worden politiek verpletterd

Aangezien het overgrote deel van de menselijke bevolking gevangen zit in de waan dat regeringen de belangrijke beslissingen nemen die ons leven bepalen, zijn vrijwel alle inspanningen om de aanzienlijke inbreuken op onze identiteit, waardigheid, wil, rechten en vrijheid te stoppen, met inbegrip van de injectiemandaten, gericht op protestdemonstraties, lobbyen bij politici (of op hen stemmen) en het ondertekenen van petities met de gemobiliseerden die eisen dat regeringen de beperkingen en mandaten intrekken.

Dit betekent dat drie jaar van inspanningen om mensen te mobiliseren om zich te verzetten, verkeerd zijn gericht en dat de daaruit voortvloeiende demonstraties, lobbyen/stemmen en petities het verzet hebben geabsorbeerd en verdreven, zoals degenen die echt regeren dat willen.

Zoals systematisch is gedocumenteerd, hebben elites met een lokaal, regionaal, nationaal, internationaal en recentelijk wereldwijd bereik het politieke lot beheerst van de bevolking waarover zij jurisdictie uitoefenen, waardoor het woord “regering” een betekenisloze term wordt. Voor een korte uitwerking van dit punt, zie

‘The Elite Coup to Kill or Enslave Us: Why Can’t Governments, Legal Actions and Protests Stop Them?’

Maar daarnaast is er sinds de Tweede Wereldoorlog een voortdurende reeks ontwikkelingen geweest om een mondiale infrastructuur te creëren die elke resterende nationale soevereiniteit ondermijnt en de macht verschuift naar de mondiale elite.

Een van de vele initiatieven is bijvoorbeeld het mondiale publiek-private partnerschap dat Klaus Schwab en Peter Vanham namens het World Economic Forum hebben voorgesteld.

Zie Stakeholder Capitalism: A Global Economy that Works for Progress, People and Planet samengevat in “What is stakeholder capitalism?”.

Iain Davis en Whitney Webb hebben de bedreiging voor de mensheid zorgvuldig bekritiseerd.

– zie ‘Sustainable Debt Slavery’

– en merken op dat zelfs een rapport uit 2016 van het Departement van Economische en Sociale Zaken van de VN

– zie ‘Public-Private Partnerships and the 2030 Agenda for Sustainable Development: Fit for purpose?’

– het ook “ongeschikt voor het doel” vond.

Wat is het dan wel? Volgens Davis is het Global Public-Private Partnership (G3P) een wereldwijd netwerk van belanghebbende kapitalisten en hun partners:

de Bank voor Internationale Betalingen, centrale banken, wereldwijde (inclusief media) bedrijven,

de “filantropische” stichtingen van multimiljardairs, beleidsdenktanks, regeringen (en hun agentschappen),

belangrijke niet-gouvernementele organisaties en wereldwijde liefdadigheidsinstellingen,

geselecteerde academische en wetenschappelijke instellingen, vakbonden en andere gekozen “thought leaders”. (Een instructief diagram vindt u in het hieronder geciteerde artikel).

De G3P controleert de wereldeconomie en de wereldwijde financiën.

Het bepaalt mondiaal, nationaal en lokaal beleid (via mondiaal bestuur) en promoot dat beleid vervolgens via de mainstream media”, verspreidt het beleid doorgaans via een tussenpersoon zoals het IMF, de WHO of het IPCC en gebruikt regeringen om het mondiale bestuur van het G3P om te zetten in hard beleid, wetgeving en recht op nationaal niveau. Op die manier controleert het G3P veel landen tegelijk zonder dat het zijn toevlucht hoeft te nemen tot wetgeving.

“COVID-19 De Great Reset” – “Delete” de Mensheid

Dit heeft als bijkomend voordeel dat elke juridische betwisting van de beslissingen van de hoogste partners in het G3P (een autoritaire hiërarchie) uiterst moeilijk wordt. Kortom: global governance heeft de nationale soevereiniteit van staten al verdrongen: “Nationale regeringen waren gedegradeerd tot het creëren van de faciliterende omgeving van het G3P door het publiek te belasten en de staatsschuld te verhogen. Zie ‘What Is the Global Public-Private Partnership?’

Zoals Davis opmerkt:

We worden geacht te geloven dat een door de G3P geleid systeem van mondiaal bestuur gunstig voor ons is en te accepteren dat mondiale bedrijven humanitaire en milieudoelen boven winst stellen, terwijl het belangenconflict overduidelijk is. Dit geloven vereist een aanzienlijke mate van naïviteit”.

Davis ziet duidelijk “een opkomende mondiale bedrijfsdictatuur die er geen moer om geeft de planeet echt te beheren.

De G3P zal de toekomstige staat van wereldwijde betrekkingen bepalen, de richting van nationale economieën, de prioriteiten van samenlevingen, de aard van bedrijfsmodellen en het beheer van een wereldwijd gemeengoed. Niemand van ons kan deelnemen aan hun project of de daaropvolgende beleidsvorming. Davis vervolgt:

“in theorie hoeven regeringen het G3P-beleid niet uit te voeren, in werkelijkheid doen ze dat wel. Mondiaal beleid is een steeds belangrijker onderdeel van ons leven geworden in het tijdperk na WO2… Het maakt niet uit wie je kiest, het beleidstraject wordt bepaald op het niveau van het wereldbestuur. Dit is het dictatoriale karakter van de G3P en niets is minder democratisch.

Maar, zoals eerder uitgelegd en ondanks de bewering van Davis over “een opkomende mondiale bedrijfsdictatuur”, is dit slechts een van de meer recente manifestaties van nationale soevereiniteit die wordt toegeëigend door een mondiale elite die zelfs de illusie van elke vorm van betrokkenheid van burgers bij de vaststelling en uitvoering van beleid wil wegnemen. Zie ‘Historical Analysis of the Global Elite: Ransacking the World Economy Until “You’ll Own Nothing.”

En om de onmacht van presidenten en premiers, laat staan van mindere regeringsfiguren, te benadrukken: als een politiek leider over de schreef gaat, wordt hij eenvoudigweg verwijderd of vermoord, met een uitgebreide historische lijst van onwillige politieke leiders die bij staatsgrepen zijn verwijderd of vermoord – zie ‘Overthrowing Other People’s Governments: The Master List of U.S. “Regime Changes”’ – en, in de huidige context, ‘Five Presidents Who Opposed Covid Vaccines Have Conveniently Died, Been Replaced by Pro-Vaxxers’.

Maar zover komt het natuurlijk meestal niet. De Elite heeft een veelheid aan maatregelen waarmee zij controle kan uitoefenen op wat de meeste mensen graag zien als “democratische” processen. U heeft bijvoorbeeld al gehoord van het “Young Global Leaders”-programma van het World Economic Forum, waarbij het Forum zorgvuldig gerekruteerde jongeren indoctrineert om hun leven lang mee te werken aan de uitvoering van initiatieven van de Elite. Je wordt niet gekozen voor dit programma, of studeert er niet in af, als je geen onberispelijke referenties hebt. Vraag het maar aan ‘diverse’ mensen als president Emmanuel Macron en premier Justin Trudeau.

Zoals WEF-hoofd Klaus Schwab in 2017 opschepte op de John F. Kennedy School of Government van Harvard University:

‘Waar we heel trots op zijn, is dat we met onze WEF Young Global Leaders doordringen tot de mondiale kabinetten van landen… zoals Justin Trudeau.’ Bekijk ‘WEF’s Klaus Schwab pocht met Young Global Leaders Penetration of Western Cabinets’.

Maar de YGL is niet het enige programma van deze aard. Hebt u al gehoord van de Schwarzman Scholars?

En als u denkt dat wij over rechtsmiddelen beschikken om al die rechten en vrijheden te verdedigen die zogenaamd worden gegarandeerd door een overvloed aan verdragen, conventies, nationale grondwetten en mensenrechtenwetten, dan heeft u niet goed opgelet omdat deze al lang systematisch worden genegeerd, zo niet gewoonweg weggevaagd. Rechtssystemen zijn er immers om macht, winst en privileges van de elite te verdedigen, zoals de staat van dienst aantoont. Zie ‘WEF’s Klaus Schwab Boasts of Young Global Leaders Penetration of Western Cabinets’.

De volgende keer dat u hoort over een gerechtelijke uitspraak die “gewone” mensen lijkt te bevoordelen, kijk dan enkele maanden en jaren later nog eens of de uitspraak de gebruikelijke beroepsprocedures heeft overleefd en ooit daadwerkelijk is uitgevoerd. En zo ja, is er dan daadwerkelijk iets veranderd of heeft het gewoon geleid tot meer van hetzelfde, zoals bijvoorbeeld gebeurt wanneer een bedrijf af en toe een boete krijgt voor schandalig gedrag, maar de boete verwerkt als “kosten van het zakendoen”.

Kortom, als u gelooft dat internationale of nationale juridische processen de globale elite (en niet alleen de occasionele tot zondebok gemaakte minion) ter verantwoording zullen roepen, vaccinatiemandaten en een hele reeks andere schendingen van de mensenrechten zullen afschaffen, of zelfs sommigen van ons in staat zullen stellen om een of andere vorm van echte compensatie te krijgen voor de enorme doden, gewonden en schade die in het verleden of zelfs alleen maar in de afgelopen drie jaar zijn toegebracht, dan moedig ik u aan om wat geschiedenis te lezen om te zien of u enig bewijs kunt vinden dat uw overtuiging ondersteunt.

We worden economisch verpletterd

Hoewel veel mensen de schade hebben opgemerkt die aan de wereldeconomie is toegebracht door een reeks maatregelen die zogenaamd zijn genomen als reactie op de dreiging van het “virus”, variërend van lockdowns (waardoor grote delen van de economie werden stilgelegd door alle delen van de wereldwijde toeleveringsketen te verstoren en de meeste mensen niet meer konden werken) tot vaccinatiemandaten, het feit is dat deze maatregelen slechts de meest recente en meest zichtbare waren in een 5000-jarige geschiedenis van het optreden van de Elite om de economische controle veilig te stellen en te consolideren, het gemeengoed geleidelijk af te sluiten, de menselijke bevolking tot slaaf te maken door te zwoegen om Elite-doeleinden te bereiken en alle rijkdom te veroveren, naast andere resultaten die elders in dit artikel worden uitgelegd.

Ik heb dit punt uitvoerig uitgelegd en geïllustreerd in deze studie: ‘Historische analyse van de Wereldwijde Elite: ‘Historical Analysis of the Global Elite: Ransacking the World Economy Until “You’ll Own Nothing.”’

Maar de essentie van dit rapport is eenvoudig: Voortbouwend op millennia van inspanning heeft een kleine groep buitengewoon politiek machtige en rijke families, die ik de Mondiale Elite noem, sinds eind 19e eeuw eerdere inspanningen versneld om een mondiale politieke, economische en juridische infrastructuur te creëren die de oneindige concentratie van Elite-macht vergemakkelijkt. Dit omvat de effectieve eigendom en controle van alle belangrijke onderdelen van de economie, waaronder het bankwezen, vermogensbeheer, wapens, energie, technologie, agrochemische industrie, voedsel, mijnbouw, farmaceutische industrie en media.

In deze wereldorde hebben noch internationale overheidsorganisaties zoals de Verenigde Naties, noch nationale organisaties zoals regeringen enige zeggenschap van betekenis over wat er gebeurt. En u ook niet.

We worden medisch verpletterd

Zoals hierboven opgemerkt, is er geen gedocumenteerd wetenschappelijk bewijs dat er ooit zoiets als een “ziekteverwekkend virus” is geïsoleerd, ook niet in het geval van SARS-CoV-2.

Maar aan dit feit ligt een zeer lang verhaal ten grondslag over hoe vele reeds lang bestaande traditionele natuurlijke geneeswijzen, die zeer krachtig zijn en duizenden jaren lang werden gebruikt, systematisch in diskrediet werden gebracht en vernietigd, en hoe een conflict van ideeën over de aanpak van het behoud van de menselijke gezondheid – gekenmerkt door de tegengestelde opvattingen van Antoine Béchamp en Louis Pasteur in de 19e eeuw – uitmondde in het succes van de ideeën van laatstgenoemde, omdat ze een snelle vooruitgang mogelijk maakten in de ontwikkeling van de gecentraliseerde controle die de elites wensten, waardoor de reeds lang bestaande en doeltreffende gezondheidssystemen werden vervangen door een systeem dat bedoeld was om de menselijke gezondheid aan te tasten en de patiënt te doden of hem levenslang afhankelijk te maken van (zeer winstgevende) geneesmiddelen.

Daarnaast zijn er echter sinds het einde van de 19e eeuw voortdurend zware inspanningen geleverd om de voor het publiek beschikbare gezondheids-, medische en farmaceutische informatie te controleren, teneinde effectieve behandelingen voor diverse ziekten, waaronder kanker, te onderdrukken – zie de Gerson-therapie – en aldus de winstgevendheid van onder meer de dodelijke medische, farmaceutische, verwerkte (waaronder junk)voedsel- en zoetwarenindustrie te waarborgen, alsmede om de steeds strakkere controle over de menselijke bevolking, die wordt uitgeoefend met medische middelen, eindeloos te consolideren, onder meer via de meest recente manifestatie van deze inspanningen, de Covid-19 zwendel.

Echter, zoals bij veel onderwerpen van deze aard, is veel van de documentatie met betrekking tot deze geschiedenis zorgvuldig onderdrukt of geëlimineerd, op de een of andere manier. Niettemin kunt u hier een aantal boeken lezen die dit documenteren:

Béchamp or Pasteur? A Lost Chapter in the History of Biology and Pasteur: Plagiarist, Impostor: The Germ Theory Exploded,

Medical Nemesis: The Expropriation of Health,

Murder by Injection: The Story of the Medical Conspiracy Against America and Death by Medicine;

Bekijk de ‘Table Of Iatrogenic Deaths In The United States’; bekijk een redelijke samenvatting van de ramp die bekend staat als “moderne geneeskunde” in ‘Rockefeller Medicine’ en kijk hoe Katherine Watt systematisch de “autorisatie” en illegaliteit van de Covid-19 maatregelen in de VS schetst. Zie ‘Katherine Watt presentatie’.

Hoe dan ook, zoals we ontdekten tijdens de periode die zogenaamd gekenmerkt werd door de Covid-19 “pandemie” en, zoals hierboven opgemerkt, ondanks de volledige afwezigheid van enig wetenschappelijk bewijs van het bestaan van zoiets als een “pathogeen virus”, inclusief in het geval van SARS-CoV-2, werden we niettemin onderworpen aan een breed scala van maatregelen die de staat van beleg vormden en een groot aantal van onze mensenrechten en grondwettelijke rechten schonden.

Daarnaast is slechts één van de vele lopende maatregelen de huidige poging van de Wereldgezondheidsorganisatie om zich de nationale en individuele soevereiniteit toe te eigenen en de volledige controle over de menselijke bevolking naar zich toe te trekken via haar “Pandemieverdrag” en de bijwerking van de Internationale Gezondheidsregeling – zie ‘Strengthening WHO preparedness for and response to health emergencies: Proposal for amendments to the International Health Regulations (2005)’ – waarin, naast andere verwerpelijke bepalingen, de regelrechte ontkenning van een reeks reeds lang bestaande mensenrechten werd voorgesteld, en die door veel auteurs is bekritiseerd. Zie bijvoorbeeld ‘Amendments to WHO’s International Health Regulations: An Annotated Guide’‘“Pandemic Treaty” will hand WHO keys to global government’‘WHO Pandemic Treaty and the Banality of Evil’ en ‘The Top 100 REASONS to #StopTheTreaty, #StopTheAmendments, and #ExitTheWHO’.

Zo bestempelde James Roguski de voorgestelde wijzigingen in de Internationale Gezondheidsregeling als “medische krijgswet” en van een lijst van 100 redenen die hij opstelde om tegen de voorgestelde wijzigingen te zijn, noemde hij er tien die bijzonder aanstootgevend waren. Deze omvatten het feit dat de voorgestelde wijzigingen de status van de WHO zouden veranderen van een adviserend orgaan in een orgaan dat proclamaties maakt die bindend zijn voor regeringen; uit artikel 3 een bepaling zou schrappen die “eerbiediging van de waardigheid, de mensenrechten en de fundamentele vrijheden van mensen” vereist; de WHO de bevoegdheid geven om medisch onderzoek, bewijs van profylaxe, bewijs van vaccinatie, het opsporen van contacten, quarantaine en behandeling verplicht te stellen; een opdringerig systeem van digitale (of papieren) gezondheidscertificaten invoeren; en de capaciteit van de WHO om te censureren wat zij als verkeerde informatie of desinformatie beschouwen, sterk uitbreiden, naast vele andere bezwarende bepalingen. Zie ‘A World-Wide Call to Take Immediate and Massive Action’.

Covid: De Nieuwe Wereldorde – Er is iets gevaarlijks gebeurd

Gezien het feit dat deze voorgestelde wijzigingen in het ontwerpreglement in strijd zijn met reeds lang bestaande wetten, ingevoerd na de Neurenbergse processen tegen nazi-artsen – zie ‘The Nuremberg Code, 1947’ – die het recht van mensen beschermen om al dan niet te kiezen voor de medische behandeling van hun keuze, is het duidelijk dat de Elite-belangen die de menselijke samenleving steeds verder onder controle hebben gebracht, van plan zijn om de farmaceutische en medische industrie te blijven gebruiken als belangrijke instrumenten in hun arsenaal om grote aantallen mensen te doden en degenen die nog leven te controleren.

Terzijde: terwijl Katherine Watt zorgvuldig de voortgaande militarisering van de volksgezondheid sinds de jaren 1960 en het gebruik van Amerikaanse militaire “kill box” planning en tactieken in verband met Covid-19 beschrijft – zie ‘Kill Box: Multi-Service Tactics, Techniques and Procedures for Kill Box Planning and Employment’  – zij schrijft deze aanpak toe aan de “globalistische centrale bankiers” die zich realiseerden dat het doden van geneesmiddelen een meer geloofwaardige “plausibele ontkenning” en een meer betrouwbare basis voor wettelijke straffeloosheid mogelijk maakte, in vergelijking met sommige van haar andere maatregelen – zoals georkestreerde oorlogen, hongersnoden en financiële crises – voor het doden van aanzienlijke menselijke bevolkingsgroepen. Zie  ‘Katherine Watt presentation’.

Maar in feite weet de mondiale elite heel goed dat er geen vooruitzicht is dat zij ter verantwoording wordt geroepen, wettelijk of anderszins, net zoals haar voorgangers-elites nooit ter verantwoording zijn geroepen voor hun duizenden jaren durende rooftocht om aanzienlijke menselijke bevolkingen uit te roeien door middel van oorlogen, imperialisme, kolonialisme, genocide op inheemse en andere volkeren, de trans-Atlantische slavenhandel, de neergeslagen hongersnoden, de werking van het kapitalisme, het neerhalen van depressies en andere financiële crises, en andere maatregelen. Waarom wordt de Globale Elite nu niet ter verantwoording geroepen? Om dezelfde reden waarom de Elites nooit ter verantwoording zijn geroepen, zoals hierboven geïllustreerd: Een reeks maatregelen geeft haar controle over regeringen en rechtssystemen, en controle over de narratieven (via eigendom van de bedrijfsmedia). Zie  ‘Historical Analysis of the Global Elite: Ransacking the World Economy Until “You’ll Own Nothing.”’

En, kort over een ander initiatief, Leo Hohmann heeft de aandacht gevestigd op een nieuwe categorie die is toegevoegd aan de internationale classificatie van ziekten van de WHO: een code speciaal voor degenen die niet zijn gevaccineerd in verband met Covid-19 en een andere voor degenen die onvoldoende boosterprikken hebben gehad. Kortom, uw arts zal u moeten adviseren over uw “ziekte” als u niet gevaccineerd bent.

Zie ‘EXCLUSIVE Special Report: Medical profession implements WHO digital diagnosis code for the unvaxxed’.

Zoals de afgelopen drie jaar is gebleken, is het farmaceutisch-medisch complex na meer dan een eeuw van schade en doden op enorme schaal, met “medische fouten” op de derde plaats van doodsoorzaken in de VS, losgelaten om de mensheid te verwoesten. En het is nog niet voorbij. Zie ‘Who’s Driving the Pandemic Express?’  en bekijk het plan voor de volgende “pandemie”, dat al beschikbaar is: ‘Catastrophic Contagion’.

Dus als u denkt dat de bedreiging voor onze gezondheid door de farmaceutisch-medische industrie voorbij is, dan is de realiteit dat we slechts de eerste opwarmronde hebben gehad van wat een zeer lange strijd zal worden.

We worden technologisch verpletterd

Hoewel de meeste mensen elke nieuwe technologie zonder meer omarmen, blijkt bij een vluchtig onderzoek al snel dat de meeste technologieën die nu worden gemaakt, kunnen worden gebruikt om ons te controleren en te beheersen en/of om ons te schaden of te doden. En aangezien dit de expliciete bedoeling is van “slimme” technologieën, vordert het lang geplande en ongelooflijk gedetailleerde programma van de Elite om velen van ons uit te roeien en een technocratie op te bouwen waarin wij permanent tot slaaf worden gemaakt, in een adembenemend tempo.

Als u hieraan twijfelt, kijk dan eens naar de uitgebreide reeks video’s en “transformatiekaarten” op de website ‘Strategic Intelligence’ van het World Economic Forum.

Van de uiterst belangrijke technologieën die deze transhumane slavernij mogelijk maken, zijn de invoering van 5G, de invoering van Digitale Identiteit en de overgang naar CBDC’s (Central Bank Digital Currencies) van vitaal belang; deze worden in hoog tempo over de hele wereld uitgerold terwijl u dit artikel leest. Bent u hierover geraadpleegd? Is u de uitgebreide documentatie over de gevaren van de elektromagnetische straling van 5G getoond? Zie ‘Deadly Rainbow: Will 5G Precipitate the Extinction of All Life on Earth?’

Werd u geïnformeerd dat uw Digitale ID uw vrijheid en privacy tot het verleden zal doen behoren, vooral wanneer uw sociale kredietscore is vastgesteld? Zie ‘Digitizing Your Identity is the Fast-Track to Slavery: How Can You Defend Your Freedom?’ En is u verteld dat, op basis van uw sociale kredietscore, de CBDC’s zullen worden gebruikt om te controleren waar u uw “geld” kunt uitgeven, waaraan het kan worden uitgegeven en hoeveel u op een bepaald moment op een bepaalde plaats kunt uitgeven?

Bent u bovendien geraadpleegd over de gezichtsherkenning (die een 3D-weergave van uw gezicht registreert en opslaat) en bewakingscamera’s die overal worden geïnstalleerd?

Met zo’n 20 miljard camera’s die al geïnstalleerd zijn, zullen er genoeg zijn om u in de gaten te houden, waar u ook bent.

En wist u dat deze camera’s zullen worden gekoppeld aan kunstmatige intelligentie die uw bewegingen nauwkeurig zal volgen. Natuurlijk zullen uw telefoon, andere slimme huishoudelijke apparaten, samen met de nummerplaatlezers en de noodschakelaars voor voertuigen ervoor zorgen dat u binnen de 5 kilometer blijft die u vanaf uw huis mag afleggen, zodra u technologisch gevangen zit in een van de “slimme” steden van de Elite (Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology). Met geofencing is dat eenvoudig.

Zie ‘“SMART Cities” worldwide being converted into “open concentration camps,” says ex-Silicon Valley engineer turned whistleblower’ en

‘China’s Futuristic City Is a Test of Its Planning Power: Xiongan is a window into Xi Jinping’s ambitions’.

In zijn doordachte artikel over “slimme” steden legt technocratie-expert Patrick Wood kort uit waarom slimme steden centraal staan in de plannen van de Elite: Omdat steden niet beschikken over de fysieke middelen – het land dat het mogelijk maakt om landbouw te bedrijven, grondstoffen te ontginnen, hout te oogsten enzovoort – die in plattelandsgebieden te vinden zijn, hebben de technocraten een strategie bedacht om mensen van het platteland naar de stad te dwingen en ze daar vervolgens gevangen te zetten. Zie ‘Day 9: Technocracy And Smart Cities’.

En weet u nog dat u een stemopname gaf als biometrisch bewijs dat het om uw bankrekening ging? Hoe veilig was dat, denkt u? Zie

‘Neural Codec Language Models are Zero-Shot Text to Speech Synthesizers’,

‘VALL-E: Neural Codec Language Models are Zero-Shot Text to Speech Synthesizers’ en

‘Microsoft’s new AI can simulate anyone’s voice with 3 seconds of audio’.

Hoewel er nog veel meer zou kunnen worden geschreven over de technologische hel die om ons heen wordt gebouwd, is een beetje tijd lezen over de Metaverse de moeite waard als u een duidelijker beeld wilt krijgen van de technocratische dystopie waarin wij wellicht binnenkort zullen leven. Zie  ‘Virtual Beauty, Virtual Freedom, Virtual Love: Is the Matrix Metaverse Our Future?’

Als u nog steeds twijfelt aan de technologische dreiging waarmee wij worden geconfronteerd, is het goede nieuws dat de belangrijkste Elite-actoren in dit verband die dreiging graag toelichten. Denk bijvoorbeeld aan het lezen van dit originele World Government Summit rapport geschreven in 2018 met Elite projecties voor 2071:  ‘Government in 2071: Guidebook. Preparing for new frontiers’.

Op de laatste World Government Summit die net van 13-15 februari 2023 in Dubai werd gehouden, was Klaus Schwab zijn gebruikelijke, rechtlijnige zelf: “Ons leven over 10 jaar zal totaal anders zijn, heel erg beïnvloed, en wie de technologieën [van de vierde industriële revolutie] beheerst, zal in zekere zin de meesters van de wereld zijn”. Hij waarschuwt ook dat het niet beheersen van deze geavanceerde technologieën zou kunnen betekenen dat mensen zoals u en ik “aan onze macht ontsnappen”. Bekijk ‘Klaus Schwab Calls For Global Government To “Master” AI Technologies’.

Dus tenzij u zichzelf ziet in de categorie van degenen die deze technologieën, en daarmee de rest van ons, zullen beheersen en controleren, zult u niet tot de “meesters van de wereld” behoren. Een andere kritiek op de recente conferentie, waarin meer van de voor ons geplande verschrikkingen worden geschetst, kunt u hier lezen:

‘World Government Summit: How the Merging of Humans and Technology Will Define the Next 50 Years’.

Samengevat: Vrijwel ieder van ons levert al tientallen jaren zijn persoonlijke gegevens in, en het grootste deel daarvan is nog steeds opgeslagen op een computer van de overheid of een bedrijf in een databank (misleidend “de cloud” genoemd), waar het kan worden geraadpleegd om uw toekomstige sociale kredietscore te bepalen (en alles wat deze score wel en niet toestaat). In combinatie met de aanzienlijke reeks technologieën die nu beschikbaar zijn en die deze gegevens op allerlei manieren kunnen gebruiken, zult u binnenkort gevangen zitten in een technocratische slavenstad, onderworpen aan de willekeurige heerschappij van onze “meesters”, waarbij ontsnappen vrijwel onmogelijk is.

In wezen wordt ons eindeloos meer privacy, veiligheid en gemak beloofd. Maar alles wijst erop dat uw gegevens het de Elite erg gemakkelijk maken om uw privacy te schenden en u veiligheid te ontzeggen. En vrijheid bestaat natuurlijk niet.

Waarom angst de mensheid ervan weerhoudt zich strategisch te verzetten tegen het programma van de Elite

Als ouders, leraren en religieuze figuren wordt ons verteld dat wij verantwoordelijk zijn voor de socialisatie van onze kinderen. In de praktijk, zoals iedereen dit onbewust begrijpt, betekent dit dat wij kinderen terroriseren tot onderdanige gehoorzaamheid.

Hoe doen we dat? Wij brengen de kinderen in ons leven een eindeloze stroom geweld toe – in drie categorieën die ik heb bestempeld als “zichtbaar”, “onzichtbaar” en “volkomen onzichtbaar”. De complexiteit van dit programma om kinderen te terroriseren wordt aan het oog onttrokken omdat het grootste deel van het dagelijkse geweld dat wij volwassenen plegen letterlijk “onzichtbaar” of zelfs “volkomen onzichtbaar” is; dat wil zeggen dat het gedrag niet als gewelddadig wordt gezien of erkend, ook al wordt het wel zo ervaren door de kinderen die het ontvangen. Bovendien werd het door ons als kinderen als gewelddadig ervaren, maar we werden geterroriseerd om ons bewustzijn van deze realiteit te onderdrukken. Voor een volledige uitleg, zie

‘Why Violence?’‘Fearless Psychology and Fearful Psychology: Principles and Practice’

en ‘Do We Want School or Education?’

Dus terwijl andere zogenaamd psychologische verklaringen voor wat er historisch (de oorzaken van oorlog, imperialisme, kolonialisme, genocide, slavernij en een groot aantal andere gruwelijke elementen van de menselijke geschiedenis) of zelfs gedurende de afgelopen drie jaar is gebeurd, stelselmatig worden verkondigd – zie bijvoorbeeld Mattias Desmet’s theorie van “massavorming”:

De Scamdemie was zo 2020… Dit is wat er nu komt

‘The Psychology of Totalitarianism: From rationalism to mass formation – and towards Truth speech’ – elke populariteit die zij verwerven is simpelweg het gevolg van het feit dat zij de verantwoordelijkheid afleiden van ons als individuen. Immers, als we ons niet verantwoordelijk voelen voor wat er gebeurt, waarom zouden we er dan iets aan doen?

Men heeft moed nodig om de waarheid onder ogen te zien en er krachtig op te reageren, en moed is niet een eigenschap die veel mensen werkelijk kan worden toegeschreven.

Het is moeilijk om de waarheid te onderzoeken als een jeugd waarin je geterroriseerd werd om gehoorzaam te geloven en te doen wat je gezegd wordt, in de weg staat.

Daarom verloopt de menselijke geschiedenis op een eenvoudige lineaire manier: We gebruiken geweld om kinderen te terroriseren tot onderdanige gehoorzaamheid, terwijl we meer (vooral “onzichtbaar” en “volkomen onzichtbaar”) geweld gebruiken om hen te dwingen het besef van dat feit te onderdrukken. Het kind groeit op met onbewust “geleerd” geweld te gebruiken om vele resultaten te bereiken, maar vooral hoe geweld te gebruiken tegen de eigen kinderen om hen gehoorzaam te maken. Geweld wordt dus eindeloos gerecycled: oorlogen en geweld van alle soorten – tegen onszelf, andere mensen en de natuur op oneindig veel manieren en in oneindig veel settings – herhalen zich eindeloos.

Want het is niet het geweld dat we uiteindelijk te veel terroriseren om de confrontatie aan te gaan. Het is onze eigen angst. Nogmaals, zie ‘Why Violence?’

We gaan dus snel een wereld binnen waarin al dat terroriseren van kinderen ons een wereld heeft opgeleverd van onderdanig gehoorzame volwassenen die doen wat hen wordt opgedragen door internationale agentschappen, hun regering en de bedrijfsmedia: Laat je vier, zes, acht… keer; blijf “opgesloten” of, binnenkort, in je “slimme” stadsgevangenis; lever je gegevens in voor een digitale ID en een sociale kredietscore; de bewakings- en controletechnologieën zonder meer accepteren (hoewel ze u zullen vertellen dat het voor uw gemak, privacy en veiligheid is, net zoals uw ouders u als kind vertelden dat gehoorzaamheid “voor uw eigen bestwil” was), en de misleidende symbolen van “vrijheid” accepteren die worden vertegenwoordigd door uw vermogen om tot 5 kilometer van uw huis te reizen om een van de goedgekeurde activiteiten te doen en een metaversemasker te dragen om uzelf wijs te maken dat u op een plaats bent waar u het liefst zou willen zijn.

Klinkt dit krankzinnig? Natuurlijk is het dat. Denkt u dat de Elite krankzinnig is? Natuurlijk is dat zo. Zie ‘The Global Elite is Insane Revisited’.

Dus terwijl de meeste mensen zich angstig voorhouden dat “het ergste achter ons ligt”, weten degenen die goed opletten dat deze strijd nog maar net begonnen is en dat de Elite een tijdspanne van 50 jaar heeft om ons hun volledige programma op te leggen, ook al zal het ergste tegen 2030 gebeuren.

Dit betekent dat als we niet alleen de huidige aanval willen overleven, maar ook onze inzet en capaciteit willen behouden om onze strijd nog jaren en mogelijk decennia vol te houden, we ervoor moeten zorgen dat we zorgvuldig aandacht besteden aan onze eigen emotionele gezondheid en die van onze familieleden en de mensen in onze gemeenschap.

Voor volwassenen betekent dit in het algemeen ‘Putting Feelings First’ en, bij het ondersteunen van anderen, gebruik maken van ‘Nisteling: The Art of Deep Listening’.

Voor ouders en bezorgde volwassenen betekent dit ‘My Promise to Children’.

Hoe kunnen we ons effectief verzetten?

Een lang geplande, uitgebreide en parallelle reeks maatregelen wordt in hoog tempo uitgevoerd om politieke, sociale, economische, medische en technologische controle te krijgen over de menselijke bevolking. De bedoeling is om een aanzienlijk deel van de mensheid uit te roeien en degenen die in leven blijven als transhumane slaven op te sluiten in de technocratische (bewaking en controle) “slimme” steden van de Elite, die zullen worden bewaakt door een reeks van huidige en opkomende technologieën.

En, zoals ik eerder en hierboven heb uitgelegd, omdat de Globale Elite de conventionele politieke, economische, financiële, technologische, medische, educatieve, media- en andere belangrijke hefbomen van de samenleving controleert, heeft de Elite controle over hoe de gebeurtenissen zich ontvouwen en heeft zij tegelijkertijd de controle over de narratieven over wat er gebeurt. Daardoor wordt de waarheid over het plan van de Elite gemakkelijk verborgen gehouden. Bijgevolg vereist effectief verzet tegen dit complexe en geraffineerde programma een reactie die gebaseerd is op een volledig begrip van de diepere agenda van de Elite en die even geraffineerd is.

Dit betekent dat we niet kunnen vertrouwen op een conventioneel kanaal, politiek, juridisch of anderszins.

Het betekent ook dat campagnes die gebaseerd zijn op een onsamenhangende reeks acties zonder strategische focus niets kunnen bereiken, hoewel ze de tegenstanders misleiden tot verspilling van hun inspanningen: een snelle weg naar ontkrachting en ontgoocheling voor degenen die misleid worden door mensen die zichzelf wijsmaken dat ze de strategie begrijpen.

De enige manier waarop we deze lang geplande, complexe en veelzijdige dreiging kunnen verslaan, is door overal ter wereld voldoende mensen te mobiliseren die bereid zijn om geweldloos niet mee te werken aan de basiscomponenten ervan, dat wil zeggen, de elementen die het hele programma van de Elite mogelijk maken.

Dus als u geïnteresseerd bent in strategisch verzet tegen de “Grote Reset” en de bijbehorende agenda’s, kunt u deelnemen aan de campagne “We Are Human, We Are Free”, waarin een lijst van 30 strategische doelen is opgenomen.

Daarnaast, en nog eenvoudiger, kunt u de flyer van één pagina downloaden waarin een korte reeks cruciale geweldloze acties staat die iedereen kan ondernemen. Deze flyer, die nu beschikbaar is in 23 talen (Chinees, Kroatisch, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Engels, Fins, Frans, Duits, Grieks, Hebreeuws, Hongaars, Italiaans, Japans, Maleis, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Servisch, Spaans, Slowaaks en Turks) met nog verschillende andere talen in de pijplijn, kunt u hier downloaden: ‘One-page Flyer’.

Als dit strategisch verzet tegen de ‘Great Reset’ (en aanverwante agenda’s) u aanspreekt, overweeg dan om lid te worden van de Telegramgroep ‘We Are Human, We Are Free’ (met een link die toegankelijk is vanaf de website).

En als u een massamobilisatie wilt organiseren, zoals een rally, zorg er dan in ieder geval voor dat één of meer van een team van organisatoren en/of sprekers verantwoordelijk is voor het uitnodigen van mensen om deel te nemen aan deze campagne en dat een aantal mensen op het evenement wordt aangewezen om de flyer van één pagina over de campagne uit te delen.

Als u wilt, kunt u hier ook een korte video over de campagne bekijken, delen en/of organiseren om te laten zien: video ‘We Are Human, We Are Free’.

Tegelijk met ons verzet moeten we de politieke, economische en sociale structuren creëren die onze behoeften dienen, niet die van de Elite. Daarom zijn langdurige inspanningen om mensen aan te moedigen en te ondersteunen om hun eigen voedsel te verbouwen – zie “23 redenen waarom je in 2023 een tuin zou moeten beginnen” – deel te nemen aan lokale handelsprogramma’s (waarbij kennis, vaardigheden, diensten en producten worden uitgewisseld, al dan niet met een lokaal ruilmiddel) en structuren te ontwikkelen voor samenwerking, bestuur, geweldloze verdediging en netwerken met andere gemeenschappen, zo belangrijk.

Natuurlijk beschikken inheemse volkeren nog steeds over veel van deze capaciteiten – die voor grote aantallen mensen verloren zijn gegaan toen de beschaving zich in de afgelopen vijf millennia uitbreidde – maar veel mensen zijn nu bezig met hernieuwde inspanningen om lokale gemeenschappen te creëren, zoals ecodorpen, en lokale handelssystemen, waaronder Community Exchange Systems. Uiteraard moeten we deze vormen van individueel en gemeenschappelijk engagement ook in stadswijken initiëren/uitbreiden. En we moeten ze ook leren verdedigen.

Nogmaals, als u kinderen wilt opvoeden die krachtig in staat zijn te onderzoeken, te analyseren en te handelen, dan bent u welkom bij ‘My Promise to Children’.

Conclusie

Wij leven momenteel in de laatste fase van een 5000 jaar durende poging om totale controle over de menselijke bevolking op te leggen. Er zijn vele redenen waarom het zover is gekomen. Enkele belangrijke redenen zijn hierboven uiteengezet. En ondanks de comfortabele illusie dat de duidelijkste en zwaarste beperkingen die we de afgelopen drie jaar hebben ondervonden tijdelijk zijn verdwenen, blijft het een feit dat er een enorme reeks politieke, economische, medische en technologische maatregelen wordt uitgevoerd terwijl u deze woorden leest, en we hebben nog maar net de eerste ronde beëindigd van wat, als we succesvol willen zijn, een langdurige strijd moet worden.

Wat wij tussen nu en 2030 doen, zal het lot van de mensheid bepalen. Als we genoeg mensen kunnen mobiliseren om zich strategisch te verzetten, zullen we slagen. Maar daar is tot nu toe weinig van te merken.

Begrijpen hoe macht werkt in het wereldsysteem en wie precies de drijvende kracht is achter wat er gebeurt, wat ze doen, waarom en hoe ze het doen, zijn cruciale voorwaarden voor het ontwikkelen van een effectieve strategie om weerstand te bieden aan het huidige programma van de Elite om een aanzienlijk deel van de mensheid uit te roeien, de overgeblevenen tot slaaf te maken in een technocratische gevangenis, het gemeengoed voor altijd af te sluiten en alle rijkdom in handen van de Elite te consolideren.

Dat men deze cruciale punten niet begrijpt, verklaart het ineffectieve “verzet” van de afgelopen drie jaar.

En dit wordt gecompliceerd door het feit dat angst de meeste mensen niet in staat stelt om te leren van hun eigen mislukte ervaring of om serieus te onderzoeken wat er gebeurt en hoe ze zich er het meest effectief tegen kunnen verzetten. Dus herhalen ze angstig wat vertrouwd is, zonder zich zelfs maar af te vragen of het in het verleden heeft gewerkt.

Zo zijn we elke dag weer getuige van vruchteloze pogingen om de een of andere elitemedewerker – een politicus, een rechter, een leidinggevende van de bedrijfsmedia… – ervan te overtuigen actie te ondernemen die het tij in ons voordeel zal doen keren. Maar geen van deze personen kan ons helpen.

De werkelijkheid is eenvoudig: als wij niet zelf strategisch handelen, en voldoende anderen mobiliseren om dat ook te doen, dan zullen de menselijke identiteit en vrijheid voor altijd verloren gaan.

____________________________________________

Robert J. Burrowes zet zich zijn leven lang in voor het begrijpen en beëindigen van menselijk geweld. Hij heeft sinds 1966 uitgebreid onderzoek gedaan in een poging te begrijpen waarom mensen gewelddadig zijn en is sinds 1981 een geweldloze activist. Hij is de auteur van “Why Violence?” http://tinyurl.com/whyviolence. Zijn e-mailadres is flametree@riseup.net en zijn website is hier http://robertjburrowes.wordpress.com.

Go to Original – thelovefactory.nl


Tags: , , ,

Share this article:


DISCLAIMER: The statements, views and opinions expressed in pieces republished here are solely those of the authors and do not necessarily represent those of TMS. In accordance with title 17 U.S.C. section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes. TMS has no affiliation whatsoever with the originator of this article nor is TMS endorsed or sponsored by the originator. “GO TO ORIGINAL” links are provided as a convenience to our readers and allow for verification of authenticity. However, as originating pages are often updated by their originating host sites, the versions posted may not match the versions our readers view when clicking the “GO TO ORIGINAL” links. This site contains copyrighted material the use of which has not always been specifically authorized by the copyright owner. We are making such material available in our efforts to advance understanding of environmental, political, human rights, economic, democracy, scientific, and social justice issues, etc. We believe this constitutes a ‘fair use’ of any such copyrighted material as provided for in section 107 of the US Copyright Law. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, the material on this site is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes. For more information go to: http://www.law.cornell.edu/uscode/17/107.shtml. If you wish to use copyrighted material from this site for purposes of your own that go beyond ‘fair use’, you must obtain permission from the copyright owner.

Comments are closed.