(Norwegian-norsk) Elitens COVID-19 Kupp mot Menneskeheten

ORIGINAL LANGUAGES, 8 Jun 2020

Robert J. Burrowes, Ph.D. – TRANSCEND Media Service

18. Mai 2020 – Jeg har tidligere forklart hvordan COVID-19 infeksjonen blir brukt til å skremme oss til å sende inn powerlessly til den globale elitens nyeste flytte for å ta mye større kontroll over vårt liv, og hvordan de som kan oppfatte dette, og ønsker å motstå det, kan gjøre det effektivt. Se ‘Eliter Observere Manipulere Vår Frykt: COVID-19, Propaganda og Kunnskap’ og ‘å Forsvare Menneskeheten Mot Eliten Kupp’.

I denne artikkelen ønsker jeg å dokumentere en prøve av den raskt økende bevis for hvordan dette kuppet er å ta form, og for å gjenta en strategi for å bekjempe det.

Kuppet ble utformet for å ta umiddelbare tiltak for å sikre at grunnleggende rettigheter og friheter, bare “vunnet” (i det minste i navnet) etter mange århundrer med kamp, ble strippet bort fra oss, og du gjør det på en slik måte at folk ville fryktsomt godta det. Dette er grunnen til at ideen om et virus ‘pandemi’ var ganske smart. Fordi frykten for eøs-viruset (og dens muligens dødelige konsekvenser) kan være grotesk forstørret ved oppblåsing av tall, konstant harping på det Verdens helseorganisasjon, den medisinske industrien (i samband med den farmasøytiske industrien) og regjeringer, og da økes med corporate media – med ett uttak laughably tyder COVID-19 kan være verre enn influensa utbrudd i 1918 (feilaktig tilskrevet Spania): se ‘COVID-19 har potensial til å bli like alvorlig som den spanske influensa’ – det gjorde nesten alle mennesker underdanig til alle tiltak som er tatt, eller for gitt, angivelig for å hindre spredning av viruset.

Frykt manipulert av propaganda nederlag kunnskap og bevis hver gang, som historien har uendelige demonstrert. Bare spør Joseph Goebbels hvordan de gjorde det i Nazi-Tyskland. Spille på frykt, spille på frykt.…

Men hvis du ikke er redd for å oppsøke bevis, du får et helt annet bilde av hva som foregår.

Så, for eksempel, AMERIKANSKE legen Dr. Annie Bukacek bemerker at ” Det reelle tallet på COVID-19 dødsfall er ikke hva folk flest er fortalt og hva de tror. Hvor mange mennesker som faktisk døde fra COVID-19 er noen gjette. … Basert på uriktige, ufullstendige data, folk blir terrorisert av frykt-mongers til gi avkall friheter.’ Se ‘Montana lege Dr. Annie Bukacek drøfter hvordan COVID 19 død sertifikater blir manipulert’.

Hvis du ønsker å lese et bredere utvalg av litteratur og videoer diskutere hvordan infeksjon og død priser fra COVID-19 har vært bevisst feiltolket, oppblåst, og presenteres på en måte som fører til frykt, og dermed villige bidrag til elite kontroll, se daglige oppdateringer på ‘En Sveitsisk Lege på Covid-19’ og artikler/videoer ‘Corona: å skape illusjonen av en pandemi gjennom diagnostiske tester’, ’12 Ekspertene som stiller spørsmål ved den Coronavirus Panikk’, “Kan Vi Stole på HVEM?’, “Hvor dødelig er coronavirus? Det er likevel langt fra klart’, ‘Perspektiver på Pandemi II: EN Samtale med Dr. Knut Wittkowski’, ‘Aldri Har Så Lite Gjort Så Mye Skade, Så Mange: Den Nyeste Coronavirus Angrep Er Et Dekke for å Begrense Vår Helse Friheter’, ‘Covid19 Død Tall “En Betydelig overvurdere”‘ og ‘Dr Scott Jensen Avslører “Latterlig” Covid19 Veiledning’.

Som et resultat av dette pandemi av frykt, den menneskelige rettigheter til privatliv (Artikkel 12), frihet til bevegelse (Artikkel 13.1) og forsamlingsfrihet (Artikkel 20.1), for eksempel, som er nedfelt i Verdenserklæringen om Menneskerettigheter proklamert av fn ‘ s generalforsamling i Paris 10. desember 1948 (men ikke nødvendigvis lovfestet i lov av individuelle land og rutinemessig krenket av myndighetene i alle fall) har nå blitt offentlig og helt sløyd i en fei med forbud mot samlinger, juridiske krav for ‘social distancing’ og enda mer overvåking av vår egen virksomhet med knapt en bilyd av protest. For en omfattende global sammendrag, som overvåker enkelte statlige svar til pandemi som påvirker civic friheter og menneskerettigheter med fokus på beredskap lover, se ‘COVID-19 Civic Frihet Tracker’.

Nektet disse grunnleggende rettigheter, andre – inkludert de som forhindrer vilkårlig arrest eller varetekt, (Artikkel 9), rett til en rettferdig og offentlig behandlet av en uavhengig og upartisk domstol i respons til en kriminell kostnad (Artikkel 10), til å lage en levende på den måten vår å velge (Artikkel 23), til tilfredsstillende helsetjenester uavhengig av personlige forhold (Artikkel 25.1) og å ha noe å si for hvordan vi er underlagt (Artikkel 21) – har, hvis de tidligere fantes i praksis, i stor grad forsvant så mange regjeringer rundt om i verden har brukt en rekke ulovlige og noen ganger grunnlovsstridig tiltak – alt fra “lockdowns’ og portforbud å unntakstilstand og suspensjoner av parlamentene i favør av diktaturer – å tilrive seg mer fullstendig kontroll av nasjonale samfunn.

For bare en kort smakebit av hva som foregår i enkelte land, se ‘Danmark løper gjennom krise coronavirus lov’, ‘DOJ søker nye beredskap krefter midt coronavirus pandemi’, ‘For Autocrats, og Andre, Coronavirus Er en Sjanse å Ta Enda Mer Makt’, ‘Suspendere Grunnloven: Politiet Staten Bruker Kriser for å Utvide Sin Lockdown Krefter’, ‘Ungarn’ s Leder Grep Krefter til å Bekjempe Virus. Noen Frykt Andre Motiver’, ‘Amerikanere Beware: Trump Kunne Etterligne Netanyahu er Coronavirus Kupp’ og ‘Den Coronavirus State: New Zealand og Autoritære Utspill’.

I tillegg, ved bevisst å krasje nasjonale økonomier det var lett å skjule det faktum at de var på randen av å krasje uansett. I ordene til Scott C. Tips: ‘Som den Amerikanske og andre økonomier vakle fra store strukturelle problemer, ut-av-kontroll gjeld, unødvendige utgifter, og regjeringen dumhet i forskaling bedrifter, skylden for markeder krasje og økonomier tanking er bæres av praktisk tilgjengelig COVID-19 sykdom.’ Se “Aldri Har Så Lite Gjort Så Mye Skade, Så Mange: Den Nyeste Coronavirus Angrep Er Et Dekke for å Begrense Vår Helse Friheter’.

På denne måten, elite-raskt og vesentlig utvidet antall mennesker som lever i en prekær økonomisk eksistens, på grunn av de utbyttende funksjon av den globale økonomien – se ‘Som Fortjeneste Fra Pandemi?’ – mens det også gir store pengesummer til velstående selskaper via statlig redning. Se ‘Trump Tegn Corporate Bailout Bill: Et Tiltak Som Vil Leve i Skjensel’.

Videre ugunstig utfall fra bruken av COVID-19 for å skape denne økonomiske ødeleggelse vil formere seg raskt, men den underliggende corporate fungerer hos nå vil unnslippe skylden fra de fleste observatører er like COVID-19 vil bidra til å tilsløre elite sanne hensikt i å framskynde denne krisen. Se, for eksempel, ‘Coronavirus pandemi vil uunngåelig føre til mat krise’, ’10 Tegn USA Er på Vei mot en Depresjon’, ‘Etter Låsing: En Global Coronavirus vaksinasjonsprogram…’, ‘COVID-19. Den Uuttalte Sannheten. Den Mest Alvorlige Globale Krisen i Moderne Historie’, ‘Den verste økonomiske kollaps noensinne?’ og ‘Coronavirus – Kjølvannet. En Kommer Mega-Depresjon…’.

Men bortsett fra disse mer drastiske inngrep på våre rettigheter, friheter og økonomiske velvære, det er et stort spekter av inngrep skjer enten utenfor eller i utkanten av offentlig visning, gitt den fenomenale corporate media oppmerksomhet fokusert på COVID-19 for å distrahere oss.

Snakker om AMERIKANSKE regjeringen overvåking i 2014, tidligere Teknisk Direktør i NSA, William “Bill” Binney, forklarte at NSA søkt ‘totale befolkningen kontroll’. Se ‘Varslede: NSA-Mål Er “Total Befolkning”‘.

Seks år senere er det klart at den globale eliten er nå å lage en annen presse i sin pågående og mangeårige innsats for å oppnå total kontroll. Vil dette være den siste push?

Som du vurdere dette spørsmålet, her er et lite utvalg av de inngrep og ødeleggende konsekvenser som skjer mens vår oppmerksomhet er et annet sted:

  1. Offentlig aksept av overvåkningsteknologi for å spionere på oss i interessene til våre “helse” er å tilrettelegge elite innsats for å raskt utvide sin overvåking kapasitet i denne sammenheng. Se, for eksempel, ‘Å Spore Coronavirus, Israel går til Trykk Hemmelig Mengder av Mobiltelefon Data’ og ‘For Autocrats, og Andre, Coronavirus Er en Sjanse å Ta Enda Mer Makt’.
  2. Oversvømmelse av propaganda er å overbevise oss om at en obligatorisk vaksinasjon vil være nødvendig for å sikre våre “helse og trivsel’. Imidlertid, bortsett fra entydig og grundig dokumentert skade fra vaksiner – for en kort artikkel bare berører dette, kan du se ‘Vaksiner og den Liberale Mind’ – det er omfattende dokumentasjon for at slike vaksinasjonsprogram vil være den trojanske hesten for å implementere et elektronisk identifikasjon program som bruker generalisert vaksinasjon som en plattform for å lansere en ordning for å gi alle en bærbar og vedvarende biometrically knyttet digital identitet’. Se ‘Den Coronavirus COVID-19 Pandemi: Den Virkelige Faren er “Agenda ID2020″‘, ‘Etter Låsing: En Global Coronavirus vaksinasjonsprogram…’, ‘Coronavirus: Biometrisk Id-er kan være “gamechanger” for tester, vaksiner’ og ‘COVID-19: Perfekt Dekning for Obligatorisk Biometrisk ID”.

Hvis du tror dette er eventyrland ting, sjekk ut nettsiden til elite agenter taler for det: ‘Det er behov for gode digitale ID-er universell: evnen til å bevise hvem du er, er et grunnleggende og universelle menneskerettigheter høyre. Fordi vi lever i en digital tidsalder, vi trenger en pålitelig måte å gjøre det både i den fysiske verden og på nettet.’ Se ‘Behovet for Gode Digitale ID-er Universelle”.

Uten å tenke for hardt, kan jeg liste opp noen få ‘grunnleggende og universelle menneskerettigheter” som jeg ville nominere før jeg fikk altfor begeistret for min digitale identitet. Jeg lurer på om disse menneskene er opptatt av om jeg har nok å spise, om jeg er kledd og sovesaler…. Selvfølgelig, jeg vet at de har ingen interesse i mitt privatliv gitt at digital ID og overvåking som går med det vil gjøre at ikke-eksisterende.

  1. Distribusjon av svært farlig, 5G som, under dekke av å forbedre internett-hastighet og kapasitet, vil vesentlig utvid alle ‘ eksponering for elektromagnetisk stråling med sin lange liste av alvorlig helseskadelige virkninger. For en smak av den omfattende dokumentasjonen på dette punkt, se ‘Internasjonal Appell for å Stoppe 5G på Jorden og i Verdensrommet”.
  2. En dramatisk økning i vold påført i familiens hjem, særlig av menn og kvinner mot barn – se “Hvorfor Vold?’ – og av mer vanligvis anerkjent menn mot kvinner, under lockdown. Se ‘FN-sjef samtaler for vold i nære relasjoner “våpenhvilen” midt “forferdelig global bølge”‘.
  3. Intensivert innsats for å styrte regjeringer i Iran og Venezuela. Se ‘COVID-19: Cover til Militært Angrep på Iran og Irak? Trump ignorerer Irakiske etterspørsel OSS okkupasjonsmakten forlate landet’, ‘Ikke la Covid-19 krisen gå til avfall? OSS ramper opp krigen mot narkotika… med fokus på Venezuela Maduro’, ‘Trump sender pistol båter til Venezuela mens verden partnerne for å bekjempe en dødelig pandemi’ og ‘NATO i Armene til å “Kjempe Coronavirus”‘.

Bakgrunnen rammeverk for hva som skjer om Venezuela har vært utsatt for av sin President Nicolás Maduro. Se “Brev fra President Nicolás Maduro til Folk i Usa’.

  1. Ingen end til de mange pågående kriger som involverer de Forente Stater – se, for eksempel, ‘USA Bekrefter Utplassering Av Patriot-Raketter I Irak. Iran Forbereder For Konflikten I Rett Av Stredet’ og ‘OSS Empire Utnytter COVID-19 For Mer Krig” – selv om en pause i noen kriger som USA ikke er en party – for en oversikt, se ‘UN Våpenhvilen Definerer Krig Som en Ikke-Essensielle Aktivitet’ – som et resultat av en anke av FNS Generalsekretær for krigførende nasjoner til å avstå til innsats for å inneholde COVID-19 er vunnet. Se ‘raseri av virus illustrerer galskapen av krig”.

Dessverre, denne appellen, i motsetning til generalsekretæren appell for en våpenhvile om vold i nære relasjoner, som tiltrakk seg uten betydelig offentlig støtte, raskt trakk i mange andre like blottet for noen analyse av hva som faktisk finner sted, og derfor glad for å hjelpe til med å distrahere folk fra kjernen i problemet. Se, for eksempel, ‘COVID-19: Logg Samtalen for Global Våpenhvile!’, ‘Global Våpenhvile: Løpende Liste over Land Forpliktet’ og ‘Global Våpenhvile Nå!’

Åpenbart, jeg er hjertelig i favør av å avslutte krigen. Men dette er bare kommer til å skje når vi kampanje strategisk for å gjøre det , og forutsatt at vi har tilstrekkelig politisk frihet til å gjøre det. Se ‘Strategiske Mål’ (for å få slutt på krigen).

Som en side og vise sin vanlige anslått frykt for trusler, når noen av OSS militært personell ble smittet med COVID-19 – se ‘Forespørsel om Hjelp i Respons til COVID-19 Pandemi’ – Pentagon utstedt en undertrykkelse for videre rapportering av COVID-19 i det AMERIKANSKE militæret. Se ‘Pentagon bestillinger alle installasjoner for å stoppe rapportering COVID-19 infeksjoner og død’.

  1. Pågående økonomiske sanksjoner av Usa rettet mot et utvalg av land, særlig blant annet Iran og Venezuela, er kompliserende innsats for å løse COVID-19 effektivt. I motsetning til land som Cuba, Kina og Russland er ledende i det internasjonale arbeidet med å støtte andre land arbeider med et høyere nivå av infeksjon. Se ‘OSS Fortsetter Sanksjoner Mot Venezuela Og Cuba Under COVID-19 Pandemi – Analyse’ og ‘Ekspert: AMERIKANSKE sanksjoner mot Iran, Venezuela under pandemi kan være folkemord’.
  2. En rekke tiltak, inkludert juridiske handlinger og falsk flagg angrep, forpliktet seg til å påføre større undertrykkelse i enkelte sammenhenger, spesielt mot urfolk og de som er engasjert i nasjonal frigjøring kamper. Se ‘Mashpee Wampanoag-Stammen Truet med Land Disestablishment, Stammeledere Trinn i å løse Løpende Land Problemer og Trusler for å Suverenitet’, ‘Media rådgivende varsel på påståtte skyting i nærheten av Freeport meg i Timika’ og ‘Under Coronavirus krise, Israel confiscates telt beregnet for klinikk i Nord West Bank”.
  3. Dramatisk økning i absolutt fattigdom blant marginaliserte individer og samfunn over hele det Globale Sør som knapt overleve fra dag til dag under sitt vanlige, vanskelige økonomiske forhold. Som en Asiatiske NGO-nettverket, som er engasjert i å forsøke å sikre nødhjelp for å hjelpe de som er mest negativt påvirket, har bare rapportert: “Vi er mottatt alarmerende rapporter om at ADB og AIIB prosjekt-berørte lokalsamfunn over hele Asia, spesielt i Sør-Asia og sørøst-Asia er i en absolutt tilstand av krise. På grunn av den håndheves lockdown, de har ingen jobb eller tilgang til sanitizers og matforsyninger. La dem fullstendig eksponert og sårbar for COVID-19 pandemi. Staten svar blir treg og i noen tilfeller ikke-eksisterende.’ Se ‘COVID-19 Samfunnet Emergency Fund’.

Og Arundhati Roy skrev et fengslende beretning om hvordan den Indiske regjeringens lockdown utsatt ‘brutal, strukturelle, sosiale og økonomiske ulikheten’ i det aktuelle landet, og regjeringen er “ufølsom likegyldighet til lidelse” som lockdown forårsaket arbeidsgivere og utleiere i byer og tettsteder til å drive ut millioner av fattige, hjemløse og sultne arbeidere til å gå hundrevis av kilometer til sine landsbyer. Mange døde underveis, men ikke av COVID-19. Se “Sosial Ødeleggelse og Fortvilelse. Hvordan Coronavirus Truer India”.

  1. Ingen pause i den økonomiske utnyttelse av land i det Globale Sør, for eksempel, det Internasjonale pengefondet (IMF) rask å tilby “emergency finans’ til noen 80 av disse landene som har bedt om det. Se ‘IMF Administrerende Direktør Kristalina Georgieva Uttalelse Etter et G20-Ministrenes Samtale på Coronavirus Krise’.

Hva Ms. Georgieva ikke nevner er at disse lånene vil uten tvil bli gjort på de vanlige svært betinget og utnyttende grunnlag som IMF har bygget et rykte for å ødelegge livene til vanlige lokale folk ved å åpne døren for skadet eller naive myndigheter til å godta bedriftens utnyttelse av deres folk og naturressurser samtidig bygge bærekraftig nivåer av nasjonale gjelden prøver å betale tilbake lån og renter til IMF. For mer detaljer om hvordan denne utnyttelsen fungerer, kan du se mange Global Rettferdighet Nå rapporter om IMF og bestill Den Nye Confessions of an Economic Hit Man.

I kontrast, verdensbankens President David Malpass var ikke så blyg, klart å erklære at COVID-19 ville bli brukt til å ytterligere utnytte fattige land ved å gjøre noen finansiering forutsetter en vilje til å gjøre en slik utnyttelse lettere i fremtiden: “Land må gjennomføre strukturelle reformer for å hjelpe forkorte tiden til utvinning og skape trygghet for at oppgangen kan være sterk. For de land som har mye reguleringer, subsidier, lisensiering regimer, handel beskyttelse eller litigiousness som hindringer, vil vi arbeide med dem for å skape markeder, valg og raskere vekst prospekter under utvinning.’ Se “Merknader av World Bank Group President David Malpass på G20 finansministrene konferansesamtale på COVID-19′.

For å oppsummere: The World Bank vil hjelpe eksisterende tungt utnyttet land med noen av midler til kortsiktige helse tiltak rettet mot inneholder COVID-19 gitt landet fjerner lover som ville gjøre det vanskelig å utnytte den på ubestemt tid etterpå.

  1. Ingen pause i miljømessig destruktive aktiviteter, alt fra den pågående bruk av helse-ødelegge gift, for eksempel glyfosat som brukes til å forurense maten vår – se ‘Låst Ned og Låsing i den Nye Globale Orden” – som kan føre til langt flere dødsfall enn COVID-19 vil føre til, til den pågående ødeleggelsen av uberørt regnskog for å opprette, blant andre muligheter, mer palmeolje plantasjer. Se “Ny spiller starter fjerne regnskog i verdens største olje palm prosjekt’.

Og mens det har vært en kortvarig redusert negativ innvirkning på klima som et resultat av nedgangen i industriell aktivitet og bruk av fossilt drivstoff-drevet kjøretøy, pågående COVID-19 kuppet har blitt brukt til å ødelegge alt momentum har blitt oppnådd av klima og miljø bevegelser i de siste årene.

  1. Mens COVID-19 forårsaker problemer for de 100.000 dyktige teknikere som er ansvarlig for å kontrollere, vedlikeholde og drivstoff lasting/lossing av 96 gjenværende atomkraftverk i USA, gitt begrenset plass der teknikere jobber som make ‘social distancing’ nesten umulig, bransjen er nå ved hjelp av Coronavirus Pandemi å haste gjennom et bredt spekter av dereguleringen krav. Blant dem er en flytte for å tillate radioaktivt avfall for å bli dumpet i kommunale deponier.’ Se ‘Livredd Atomic Ansatte Advarer om At de COVID-19 Pandemi Kan True atomreaktoren Katastrofe’.
  2. Lenge innstilt på dominerende Plass, både militært og industrielt – se US Space Command ‘ s ‘Visjon for 2020’ – i strid med Outer Space Treaty av 1967 som erklærte ‘leting og bruk av verdensrommet, inkludert månen og andre himmellegemer, skal utføres for å kunne ha nytte og interesse av alle land… og skal være provinsen hele menneskeheten’ – se ‘Traktaten om Prinsipper for å styre de Aktiviteter av Stater i Leting og Bruk av Verdensrommet, inkludert Månen og Andre himmellegemer’ – Usas president Trump har nettopp signert en ordre for å tillate bedrifter og borgerne (som er, milliardærer) for å starte gruvedrift på månen. Eliten ønsker også å bruke kjernefysiske reaktorer til drivstoff romskip, slik at de kan mine Mars i fremtiden. Se ‘Trump Tegn Ordre til Mine Månen’.

Hvis du er en AMERIKANSK statsborger og lurer på hvordan ‘største industrielle prosjekt i historien av planeten’ vil bli finansiert, kan du se i din egen vesken eller lommeboken og lurer på hvor mye mer vil bli tatt fra deg så, som, som vanlig, du betaler på forhånd kostnader forbundet med de enorme inntektene de har tenkt å gjøre. Selvfølgelig, du må også betale med økonomiske kutt til helse, utdanning og sosial sikkerhet finansiering.

13-punkts liste over er faktisk veldig kort – og er begrenset til lett observerbare ‘bevegelser’ – men, forhåpentligvis, det gir deg en viss idé om hva som foregår bak elite ‘ s barrage av COVID-19 frykt-mongering. Unødvendig å si, det er ‘trekk’ som vi ikke vet om det er, ingen tvil, enda mer problematisk.

Så hva kan vi gjøre i respons til denne frykten-mongering og kuppet det blir brukt for å skjule?

Motstå Elite Kupp Kraftig

Jeg har tidligere skissert dette ikkevoldelig strategi, å identifisere sin politiske formål – åpenbart “for Å forsvare menneskeheten mot en politisk/militær kupp utført av den globale eliten’ – og jeg har satt ut en grunnleggende liste over 26 strategiske mål, hvorav elleve er som følger:

(1) for Å føre folk og grupper over hele verden for å delta motstanden strategi ved å ha et globalt symbol på menneskelig solidaritet, for eksempel et bilde av flere mennesker av ulike kjønn/løp/religioner/evner/klasser holder hverandre i hendene.

(2) for Å føre folk og grupper over hele verden for å delta motstanden strategi ved å boikotte alle bedriftens medier (fjernsyn, radio, aviser, Facebook, Twitter…), og ved å søke nyheter fra progressive nyhetsformidlere forpliktet til å fortelle sannheten.

(3) for Å føre folk og grupper over hele verden for å delta motstanden strategi ved å trekke ut alle midlene fra bedriftens banker som støtter kuppet og til å sette sine penger i lokalsamfunnet banker eller kreditt fagforeninger.

(4) for Å føre folk og grupper over hele verden for å delta motstanden strategi ved å boikotte medisinsk og farmasøytisk industri, blant annet ved samvittighetsfullt å nekte å avgi vaksinasjon – og ved å søke helse råd og behandling av naturlige terapeuter. (Hvis du ikke er kjent med de forskjellige filosofier som underbygger disse tilnærminger, og dermed hvorfor mange naturlige behandlingsformer er så mye mer effektiv, det er en grei forklaring her: “Pasteur vs. Bechamp: En Alternativ Visning av Smittsom Sykdom’.)

(5) for Å føre folk og grupper over hele verden for å delta motstanden strategi ved å boikotte corporate supermarkeder og ved å støtte små og familie, bedrifter, og lokale markeder.

(6) for Å føre folk og grupper over hele verden for å delta motstanden strategi ved å delta i andre lokalt relevante ikke-voldelig handling(s)/kampanjen(e) og/eller konstruktive aktiviteter. For dette elementet, og mange senere, kan du se listen over mulige ikke-voldelige handlinger i dokumentet ‘198 Taktikk av ikke-voldelig Handling’.

(7) til Å føre de ansatte [i fagforeninger eller arbeidskraft organisasjoner T1, T2, T…] hele verden til å bli med motstanden strategi ved å delta i lokalt relevante ikke-voldelig handling(s)/kampanjen(e) og/eller konstruktive aktiviteter. For eksempel, dette kan omfatte uttak av arbeidskraft fra et elite-kontrollerte bank -, media -, farmasøytisk eller andre selskap som opererer i landet.

(8) til Å føre til små bønder og farmworkers [i organisasjoner F1, F2, F…] hele verden til å bli med motstanden strategi ved å delta i lokalt relevante ikke-voldelig handling(s)/kampanjen(e) og/eller konstruktive aktiviteter. For eksempel, dette kan inkludere distribusjon av gården produserer gjennom (eksisterende eller laget) grasrota nettverk til små og familie, bedrifter så vel som lokale markeder, snarere enn gjennom eierstyring og forsyningskjeder.

(9) til Å føre til urfolk [i organisasjoner IP1,IP2, IP…] hele verden til å bli med motstanden strategi ved å delta i lokalt relevante ikke-voldelig handling(s)/kampanjen(e) og/eller konstruktive aktiviteter. For eksempel, dette kan omfatte utnytting av urfolks kunnskaper til å forbedre lokale selvhjulpenhet i matproduksjon og på andre måter.

(10) til Å føre til soldater og militære politiet [i army enheter AU1, AU2, AU… og MP1, MP2, MP…], hvor stasjonert rundt om i verden, til å nekte å adlyde ordre fra den globale eliten og dens agenter for å arrestere, overgrep, tortur og skyte ikke-voldelige aktivister og de andre innbyggerne i [land].

(11) til Å føre til politiet [i politiet enheter P1, P2, P…], hvor stasjonert rundt om i verden, til å nekte å adlyde ordre fra den globale eliten og dens agenter for å arrestere, overgrep, tortur og skyte ikke-voldelige aktivister og de andre innbyggerne i [land].

Snarere enn detalj alle 26 strategiske mål her, kan du lese “Strategisk mål for å bekjempe en politisk/militær kupp utført av den globale eliten mot menneskeheten’ ved å bla nedover siden på ‘Strategiske Mål’.

Resten av sidene på nettstedet fullt ut forklare de tolv delene av strategien, som illustrert med den Ikkevoldelige Strategi Hjulet. Disse inkluderer behovet for å gi lederskap og gjensidig bistand på lokalt nivå, noe som allerede skjer i mange steder, som en del av den samlede innsatsen.

Nettsiden har også artikler og videoer som forklarer alle de vitale punkter av strategi og taktikk, inkludert artikler for å hjelpe deg å forstå ‘ikke-voldelig Handling: Hvorfor og Hvordan det Fungerer’, forskjellen mellom ‘De Politiske Mål og Strategiske Mål av ikke-voldelige Handlinger” og hvordan å forberede, ramme og utføre en ikke-voldelig handling for å minimere risikoen for voldelig undertrykkelse. Se ‘ikke-voldelig Handling: å Minimere Risikoen for Voldelig Undertrykkelse’.

Det er verdt å understreke at det i enkelte sammenhenger, er det et sted for store offentlige ikke-voldelige handlinger for de som er tilbøyelig til å planlegge og gjennomføre dem. Og artikkelen bare refererte vil hjelpe deg til å gjennomføre dem med minimal risiko for voldelig undertrykkelse. Imidlertid, fordi forbud mot offentlige samlinger gjennomføres mye, jeg har konsentrert seg om å gi taktiske valg i eksemplene over, som ikke er avhengig samle på ett sted.

Likevel, etter hvert som stadig flere blir oppmerksom på kupp og energi til å motstå det samler tempo, vil det være verdt å velge et lokalt betydelig dato på som så mange mennesker som er villige til å gjøre det lov å “Avslutte Lockdown” i det landet. Ved hjelp av en relevant lokalt fokus, eller kanskje flere, som mange vil tradisjonelt være sammen – en kulturell eller en sportsbegivenhet, et fellesskap aktivitet som arbeider for å etablere et fellesskap hage for å øke lokale selvhjulpenhet, en bursdagsfeiring og/eller vende tilbake til arbeid – vi kan mobilisere folk til kollektivt motstå kupp som finner sted. Fordi handlinger tatt vil bli spredt med et stort antall mennesker å svare på et stort antall steder, vil det være umulig for politiet og militære styrker for å påføre voldelig undertrykkelse mot alle, særlig hvis de lokale arrangørene har implementert poeng i ‘ikke-voldelig Handling: å Minimere Risikoen for Voldelig Undertrykkelse’.

Like viktig hvis noen av punktene ovenfor, særlig gitt å trykke på trusselen om utryddelse av menneskeheten – se ‘Utryddelse av menneskeheten Nå nært Forestående og Uunngåelig? En Rapport om Tilstanden til Planeten Jorden’ – men også fordi det blir mer selvhjulpne er avgjørende for vår pågående kapasitet til å motstå elite inngrep på våre rettigheter, frihet og økonomisk sikkerhet, bør du vurdere å bli med de som deltar i “The Flame Tree Prosjekt for å Redde Liv på Jorden’. Dette prosjektet også forklarer hvordan du kan dra full nytte av ikke-monetære former for fellesskap der varer og tjenester som utveksles direkte, uten penger som byttemiddel. Penger har bare verdi i visse typer økonomi og disse typer av økonomien må bli erstattet hvis mennesker skal overleve.

Og gitt den enorme presset på barn i øyeblikket, som deres liv er upended, ville det være nyttig å bruke tid på å lytte til dem. Selvfølgelig, hvis du kjenner til en voksen som har problemer med mestring, det vil hjelpe dem enormt i tillegg hvis du lytter samtidig som det gir dem muligheten til å snakke om, og fokus på følelser, sine egne følelsesmessige reaksjoner til det som foregår. Se ‘Nisteling: Kunsten Dyp Lytting’. Hvis du ikke har noen som kan lytte til deg, prøv ‘å Sette Følelser Første”.

Videre, fordi grunnlaget for hele denne elite-kontrollerte verden, og kuppet det er nå implementering, er submissively lydig individuelle, verden kan bare bygges opp på nytt som vi kan like det hvis vi slutter å terrorisere barn til å være underdanig. Så jeg vil starte med foreldre og utdanne barn, slik at de blir kraftig. Se ‘Mitt Løfte til Barn’ og ‘Ønsker Vi Skole eller Utdanning?’

I tillegg, hvis du ønsker å bedre forstå opprinnelsen, identitet og oppførsel av den globale eliten, og hvorfor det er galskap, se avsnittet “Hvordan Verden Fungerer” i ‘Hvorfor Aktivister Mislykkes’ og artikler ‘Utsette Giants: Den Globale makteliten’ og ‘Den Globale Eliten er Vanvittig Revisited’ , og mange referanser sitert i disse dokumentene. For en dypere forståelse av hvorfor elite og andre menneskelige vold er så gjennomgripende, se “Hvorfor Vold?’ og ‘Uredd Psykologi og Redd Psykologi: Prinsipper og Praksis’.

Til slutt, som berørt ovenfor, bortsett fra den pågående elite kupp Jorden er under beleiring fra våre angrep på et stort utvalg av fronter. Se ‘Utryddelse av menneskeheten Nå nært Forestående og Uunngåelig? En Rapport om Tilstanden til Planeten Jorden’. Så hvis vi er seriøse om å håndtere denne krisen også, vi må være villig til å vurdere å binde seg til:

Jorden Pant

Ut av kjærlighet for Jorden og alle dens skapninger, og min respekt for deres behov, fra denne dag fremover jeg lover at:

  1. Jeg vil lytte dypt til barn (se forklaring ovenfor)
  2. Jeg vil ikke reise med fly
  3. Jeg vil ikke reise med bil
  4. Jeg vil ikke spise kjøtt og fisk
  5. Jeg vil bare spise økologisk/biodynamically dyrket mat
  6. Jeg vil minimere mengden av ferskvann, som jeg bruker, blant annet ved å minimere mitt eierskap og bruk av elektronisk utstyr
  7. Jeg vil ikke kjøpe regnskog tømmer
  8. Jeg vil ikke kjøpe eller bruke single-bruk plast, slik som vesker, flasker, kasser, kopper og sugerør
  9. Jeg vil ikke bruke banker, superannuation (pensjon) midler eller forsikring selskaper som leverer tjenester til selskaper som er involvert i fossil energi, kjernekraft og/eller våpen
  10. Jeg vil ikke godta sysselsetting fra, eller investere i, en organisasjon som støtter eller deltar i utnyttelsen av andre mennesker eller fortjeneste fra å drepe og/eller ødeleggelse av biosphere
  11. Jeg vil ikke få nyheter fra corporate media (mainstream aviser, tv, radio, Google, Facebook, Twitter…)
  12. Jeg vil gjøre en innsats for å lære seg en ferdighet, som for eksempel mat hagearbeid eller sy, det gjør meg mer selvhjulpne
  13. Jeg vil forsiktig oppfordrer familie og venner til å vurdere å registrere dette løftet.

Konklusjon

Gitt at statistikken tydelig viser at COVID-19 ‘pandemi’ er allerede falming i de fleste steder hvor det tidligere hadde alvorlige konsekvenser, det er mulig at den globale eliten vil ikke fullføre gjennomføringen av dette kuppet mot menneskeheten i nær fremtid. Det vil bli fornøyd med demonstrasjon av sin fenomenale makt til å manipulere bestander inn passivt å sende til sin budgivning og utsette sin endelige kuppforsøket for en kort tid.

Hvis det er tilfelle, skaden gjort av denne såkalte pandemi – på våre rettigheter, friheter, økonomisk trygghet, muligheter, demokratisk styresett, den globale økonomien og miljøet – vil være uopprettelig, og det vil ta mange år og til og med gjenopprette en delvis versjon av hva vi todde vi hadde samtidig som de vet at de kan bli tatt bort, igjen, når som helst, akkurat som de var ved denne anledningen.

Men, helt ærlig, hvis jeg var et medlem av den globale eliten og hadde vært vitne usedvanlig lydig måte som selv aktivister ble lurt av COVID-19 kupp, ville jeg argumentere for at kuppet nå og låse oss ned, styrke-vaksinere oss med vår egen unike digital ID og overvåking chip, og straks iverksette alle nødvendige tiltak for å ta endelig kontroll av prison planet tidligere kjent som Jorden.

Imidlertid, fordi jeg ikke er medlem av den globale eliten, jeg vil fortsette å trekke oppmerksomhet til hva som skjer, og oppfordrer folk til å motstå i den strategiske måter jeg har skissert ovenfor. Og så gjøre det jeg kan for å sikre at så mange som mulig, som er kraftig nok til å gjøre det, reagere før det er for sent.

Jeg ville heller handle raskere, selv om vi fortsatt har noen rom til å røre, heller enn senere, når vi kan ha mye mindre.

__________________________________________

 

Robert J. Burrowes har en levetid forpliktelse til å forstå og slutter menneskelig vold. Han har gjort omfattende forskning siden 1966 i et forsøk på å forstå hvorfor mennesker er voldelig og har vært en ikke-voldelig aktivist siden 1981. Han er forfatter av “Hvorfor Vold?’ Hans e-post adresse flametree@riseup.net og hans nettsted er her.

 

Original link: https://human-synthesis.ghost.io/2020/05/19/elitens-covid-19-kupp-mot-menneskeheten/

Original on TMS: https://www.transcend.org/tms/2020/04/the-elites-covid-19-coup-against-a-terrified-humanity-resisting-powerfully/


Tags: , ,

This article originally appeared on Transcend Media Service (TMS) on 8 Jun 2020.

Anticopyright: Editorials and articles originated on TMS may be freely reprinted, disseminated, translated and used as background material, provided an acknowledgement and link to the source, TMS: (Norwegian-norsk) Elitens COVID-19 Kupp mot Menneskeheten, is included. Thank you.

If you enjoyed this article, please donate to TMS to join the growing list of TMS Supporters.

Share this article:

Creative Commons License
This work is licensed under a CC BY-NC 4.0 License.

Comments are closed.